Pentru detalii si contact sunati acum la

0722.782.625

Spectacol de Ursitoare in Bacau, Piatra neamt, Vrancea, Focsani, Iasi, Vaslui

Spectacolul de ursitoare pentru botez reprezinta o surpriza pentru invitatii veniti la petrecere. Acest spectacol de ursitoare are rolul de a face o diferenta intre botez si nunta.

Afla detalii la numarul de telefon: 0722.782.625

In spectacol joaca patru personaje: trei ursitoare tinere si frumoase plus un vrajitor. Dupa ce se termina spectacolul de ursitoare pentru botez, vrajitorul devine magician si sustine un spectacol de comedie si iluzionism pentru invitatii de la petrecere.

In acest spectacol apare si Iluzionistul AUGUSTIN (vezi video mai jos)Spectacolul de ursitoare pentru botez are o durata de aproximativa 30 de minute si vine la pachet cu un DJ care asigura ilustratia muzicala a momentului.

Acest spectacol de ursitoare pentru botez se poate juca in judetele Bacau, Iasi, Neamt, Galati, Tecuci, Focsani, Roman, Adjud, Buzau, Vaslui, Barlad, Braila, Onesti, Slanic Moldova, Targu Ocna, Buzau si municipiul Bucuresti.

Afla detalii la numarul de telefon: 0722.782.625

Cand vine botezul copilului tau suna si fa o rezervare din timp pentru spectacolul de ursitoare la numarul de telefon 0722.782.625

Pretul acestui spectacol de ursitoare pentru botez este negociabil.

Afla detalii la numarul de telefon: 0722.782.625Cuvinte cheie: ursitoare la botez, ursitoare botez, ursitoare.

Niciun comentariu:

Arhivă blog