Pentru detalii si contact sunati acum la

0722.782.625

Uitare

Inscrie-te in
clubul SMART
Clik aici!

Un film despre ignoranta fata de valorile culturale romanesti. Bacovia, Pictorul poeziei romanesti este uitat si neglijat de concitadini.

  • Film regizat de Augustin Mihaila si filmat de Marius Curucli.
  • Cu participarea extraordinara a actorului Stelian Preda
  • Copiii: Madalina Ifrim si Ionut Purice

Vezi

Ionut Purice la NOTTARA

Ionut Purice la Romanian Top Hits 2006

5 comentarii:

mihaela spunea...

am ramas uimita.ionut esti cel mai simpatic copil.bravo ai sa ajungi un adevarat actor.mergi in continuarie pe drumul acesta ca esti bun.bravo.

ciuly spunea...

eu il cunosc pe ionut s stiu k este un baiat bu=n s care direste sa se faca actor s parerea meea este k isi face bine meseria inca de pe acum.sunt sigura k peste cativa ani ne va chema la el la spectacole .de asemenea stiu k nu se va lasa usor s va lupta mult k sa isi implineasca visul s nu spun asta pentru k il cunosc dar sunt sigura k o sasi de silinta sa ajunga acor s sigur isi va face bine meseria .asta sigur e drumul corect pentru el p:*:*p

Anonim spunea...

go ioane go

Anonim spunea...

Foarte bun filmuletul, sa-l faceti cunoscut. Nu toti l-au uitat pe Bacovia (sunt cateva institutii in Bacau care-i poarta cu mandrie numele). Puteti sa-l difuzati atunci cand aceste institutii au evenimente speciale sau cand se organizeaza diferite evenimente in Bacau.

Anonim spunea...

bv.un adevarat actor.le-ai dat in nas celor care nu stiu valorile bacaului deoarece george bacovia este o valoare.bafta ionut.

Arhivă blog