Pentru detalii si contact sunati acum la

0722.782.625

Film de prezentare- Gradinita Agricola

Bine v-am gasit!

Clubul SMART, realizeaza de sapte ani productii video pentru televiziuni, institutii si firme. In portofoliul nostru (a se vedea pe DVD) gasiti:

- filme de prezentare pentru targuri si expozitii

- filmari ale diferitelor spectacole sau evenimente

- videoclipuri pentru interpreti de muzica usoara si populara

- filme artistice de scurt metraj

- filme documentare

- emisiuni de televiziune

Productiile video realizate, vin in sprijinul dumneavoastra, prin faptul ca adauga valoare proiectelor pe care le derulati sau au fost incheiate. Prin folosirea imaginilor argumentarea devine veridica si ridica prestigiul unei institutii.


Trebuie sa participati la un targ educational? Un film de prezentare reprezinta modalitatea ideala prin care sa va faceti cunoscuta institutia.

Aveti un spectacol si doriti sa ramaneti cu imagini de calitate, imortalizate cu pricepere? Va putem face un film sau un mini-clip al evenimentului.

Sunt copii talentati la muzica in scoala dumneavoastra ce au ajuns la un nivel avansat in cariera? Un videoclip este cel mai in masura sa-i legitimeze talentul.

Tocmai faceti un proiect pe care-l considerati important pentru cariera dumneavoastra sau pentru institutie? Un film documentar adauga un plus de valoare si va diferentiaza de ceilalti.

Din momentul in care ne contractati intr-un proiect, beneficiati de consiliere gratuita privind realizarea scenariului si pozitionarea lui in functie de subiectul productiei.

Avantajul colaborarii cu noi este ca suntem deschisi si la variante de compensare in schimbul serviciului prestat.

Puteti afla mai multe detalii la numarul de telefon 0722.78 26 25.

Cu stima,

Augustin Mihaila

Director de proiect


2 comentarii:

Anonim spunea...

bv.frumoasa prezentare.copii merita un loc unde pot invata multe.ei merita scrificiul nostru.

Anonim spunea...

Domnule Augustin Mihaila, ati devenit un adevarat simbol al Bacaului prin munca si devotamentul Domniei Voastre. Prezentarea realizata de un mare om al scenei precum dumneavoastra, cu un profesionalism incredibil m-a convins sa imi inscriu copilul anul viitor la aceasta gradinita cat si la Clubul Smart. Spor la munca si la descoperirea unor noi talente!

Arhivă blog