Pentru detalii si contact sunati acum la

0722.782.625

Gradinita Lizuca se prezinta

Film de prezentare al gradinitei Lizuca din Bacau. Text scris de gradinita Lizuca, lectura de Augustin Mihaila. Film realizat de Augustin Mihaila in martie 2008.





Bine v-am gasit!

Clubul SMART, realizeaza de sapte ani productii video pentru televiziuni, institutii si firme. In portofoliul nostru (a se vedea pe DVD) gasiti:

- filme de prezentare pentru targuri si expozitii

- filmari ale diferitelor spectacole sau evenimente

- videoclipuri pentru interpreti de muzica usoara si populara

- filme artistice de scurt metraj

- filme documentare

- emisiuni de televiziune

Productiile video realizate, vin in sprijinul dumneavoastra, prin faptul ca adauga valoare proiectelor pe care le derulati sau au fost incheiate. Prin folosirea imaginilor argumentarea devine veridica si ridica prestigiul unei institutii.

Trebuie sa participati la un targ educational? Un film de prezentare reprezinta modalitatea ideala prin care sa va faceti cunoscuta institutia.

Aveti un spectacol si doriti sa ramaneti cu imagini de calitate, imortalizate cu pricepere? Va putem face un film sau un mini-clip al evenimentului.

Sunt copii talentati la muzica in scoala dumneavoastra ce au ajuns la un nivel avansat in cariera? Un videoclip este cel mai in masura sa-i legitimeze talentul.

Tocmai faceti un proiect pe care-l considerati important pentru cariera dumneavoastra sau pentru institutie? Un film documentar adauga un plus de valoare si va diferentiaza de ceilalti.

Din momentul in care ne contractati intr-un proiect, beneficiati de consiliere gratuita privind realizarea scenariului si pozitionarea lui in functie de subiectul productiei.

Avantajul colaborarii cu noi este ca suntem deschisi si la variante de compensare in schimbul serviciului prestat.

Puteti afla mai multe detalii la numarul de telefon 0722.78 26 25.

Cu stima,

Augustin Mihaila

Director de proiect


3 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari cadrelor didactice pentru realizarile pe care le au copiii din gradinita si nu in ultimul rand celui care a realizat acest film de prezentare menit a evidentia activitatile deosebit de interesant ce se petrec zi de zi in aceasta unitate.
Faima gradinitei se bazeaza pe munca depusa de educatoare si personalul auxiliar si nu in ultimul rand de managerul acestei unitati, care reuseste de fiecare data sa fie la inaltime si sa promoveze adevaratul ineteles al educatiei.

Anonim spunea...

si eu am invatat in aceasta gradinita si am numai amintiri frumoase...

Anonim spunea...

Transmit numai ganduri bune doamnelor educatoare Elena Chelmus si Petronela Moraru de la grupa mare A, le urez multa sanatate, putere de munca si le felicit pentru tot ceea ce fac pentru copiii nostri. In calitatea de parinte ma declar extrem de multumita de activitatea dumnealor. Privind gradinita, per ansamblu, mai sunt multe de facut. Am transmis mai inainte un mesaj dar nu l-ati publicat, probabil datorita faptului ca am scris ceea ce nu este in regula acolo. Nu faceti bine, deoarece conducerea s-ar putea sesiza in urma propunerilor parintilor si astfel s-ar putea dezvolta si mai mult, mai bine si mai frumos.Va multumesc si sper sa apara acest comentariu.

Arhivă blog