Pentru detalii si contact sunati acum la

0722.782.625

"Primavara" a fost premiata




Pe blogul Clubul de actorie SMART din Bacau, se organizeaza lunar un concurs de fotografie. Tema din luna aprilie a fost PRIMAVARA sub toate formele ei. Noua tineri din bacau cu varste cuprinse intre 12 si 20 de ani au trimis pe www.clubulsmart.blogspot.com fotografii pe aceasta tema. Festivitatea de premiere si jurizarera au avut loc pe 5 mai la restaurantul Curigo din Arena Mall.

In urma deliberarii, s-a hotarat ca Medeea Husanu, de 17 ani, a trimis cele mai frumoase poze si a primit un premiu de 100 de lei. Pentru ca ea a fost singura care a trimis la sectiunea video un filmulet hazliu, a mai primit un premiu de 100 de lei, plecand acasa de la concursul organizat de clubul SMART cu 200 de lei.

“Chiar daca numarul concurentilor este cam acelasi in fiecare luna, facem acest concurs, pentru a indrepta atentia tinerilor catre frumos. Din pacate sunt din ce in ce mai rare ocaziile in care tinerii se pot afirma. Clubul de actorie SMART, organizeaza cu bucurie astfel de competitii, pentru ca tocmai aceasta este si misiunea noastra : sa descoperim si sa incurajam copiii si tinerii cu talent si creativitate.” (Augustin Mihaila)

Tema concursului foto in luna mai este PEISAJ URBAN din Bacau. Cei care doresc sa trimita fotografii, pot intra pe blogul clubului SMART www.clubulsmart.blogspot.com sau sa trimita maxim patru fotografii pe adresa de e-mail clubulsmart@yahoo.com.

Mult succes!


Niciun comentariu:

Arhivă blog